Billede af Ida, Rehabotekets autoriserede fysioterapeut

Lær vores autoriserede fysioterapeut Ida at kende!

Ida har været en del af Rehaboteket-teamet siden januar 2024 og er hurtigt blevet en uvurderlig ressource for vores kunder. Med en bred baggrund inden for både neurologisk rehabilitering og muskel- og ledsmerter har hun en dyb forståelse for, hvordan kroppen fungerer, og hvordan den kan komme sig efter skader. I dette blogindlæg kan du lære Ida bedre at kende, både som fysioterapeut og som person.

Billede af Ida, Rehabotekets autoriserede fysioterapeut

Fortæl om dig selv og din baggrund?
Jeg er autoriseret fysioterapeut og har både arbejdet i hospitalssektoren med neurologisk rehabilitering og i primærsektoren med muskel- og ledproblemer.

Hvad fik dig til at ville uddanne dig til fysioterapeut?
Jeg har dyrket sport hele mit liv og har gennem årene fået forskellige overbelastningsskader, som jeg har været nødt til at rehabilitere. På den måde kom jeg i kontakt med fysioterapien. Jeg har altid været interesseret i menneskekroppen, men jeg blev aldrig tiltrukket af sygepleje- eller lægeuddannelsen. Det, jeg kan lide ved fysioterapien, er, at fokus ligger på aktive behandlinger og træning – ting, som patienten selv kan gøre, og som ofte kræver minimale materielle ressourcer. Kroppen er utroligt tilpasningsdygtig. Hvis du udsætter den for belastning, reagerer den ved at blive stærkere og mere modstandsdygtig, og du rykker hele tiden grænserne for, hvad du kan klare.

Hvordan kan dine råd og din ekspertise hjælpe vores kunder?
Min vigtigste opgave på Rehaboteket er at hjælpe dig som kunde med at finde et produkt, der passer til dig, baseret på din sygdoms- eller skadehistorik og dine behov. Min drivkraft som fysioterapeut har altid været at hjælpe mennesker tilbage til et så aktivt liv som muligt på deres individuelle præmisser.

Hvad er det bedste ved at arbejde på Rehaboteket?
Det bedste ved mit job er, når en kunde vender tilbage og fortæller, hvordan et produkt har hjulpet dem i hverdagen og ændret deres liv til det bedre. Den følelse overgår det meste!

Hvad indebærer det at få produktrådgivning fra en autoriseret fysioterapeut sammenlignet med anden rådgivning?
Som fysioterapeut har jeg bedre viden om forskellige problemer i bevægeapparatet og om medicinske tilstande end en sælger uden medicinsk baggrund. Nogle gange har kunden ikke haft tid til at konsultere en læge eller få en diagnose. Så kan jeg, baseret på min faglige baggrund og det, kunden fortæller om sine problemer, ofte give et råd om et passende produkt, der kan lindre symptomerne. Det sker også, at jeg fraråder et køb, hvis der er risiko for, at produktet kan gøre mere skade end gavn.

Hvad laver du helst i din fritid?
Jeg er en ivrig langdistanceløber og elsker at løbe! Jeg nyder også at læse og rejse, og jeg kombinerer gerne mine rejser med et løb. Efter min mening er den bedste måde at opleve en ny by på at tage en morgentur gennem den.